Podrobnosti o obsahu DLC zdarma pro RE7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podrobnosti o obsahu DLC zdarma pro RE7

Podrobnosti o obsahu DLC zdarma pro RE7

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 2. 2017 14:32
Reklama

Kromě placených rozšíření se mohou majitelé Resident Evilu 7 těšit také na novou bezplatnou kapitolu nazvanou Not A Hero, jak už nějaký čas víme. Teď jsme se dozvěděli další podrobnosti a předem vás varujeme, že jde o informace za hranou spoilerů.

POZOR, SPOILERY! DLC vyjde na jaře na všechny tři platformy. Capcom nyní potvrdil, že hlavním hrdinou bude Chris Redfield, dlouholetý veterán série. K dispozici je i pár obrázků, ale okolo celého obsahu panuje stále hodně pochybností. Je to skutečně Chris Redfield, ten Chris Redfield? Nebo jen někdo, kdo se za něj vydává, či přijal jeho identitu? Na pohled tak nevypadá, jinou vizáž má v šestém dílu i filmu Vendetta, který sedmému dílu předchází.

V japonské verzi má ale na rozdíl od americké stejného dabéra, který mu průjčil hlas v šestce a Revelations. Protože se nevyhýbáme spoilerům, určitě už jste zaregistrovali, nebo sami zjistili, že se tento muž objeví na konci Resident Evilu 7. Jeho pravdou identitu každopádně určitě DLC vyjasní.

To ale stále není vše, co víme. Redfield z RE7 je, zdá se, žoldák pracující pro korporaci Umbrella. Sám se představí jako Redfield a jeho křestní jméno se navíc objevuje v závěrečných titulcích hry. Jenže v těchto dnech došlo také k úniku, o němž referoval třeba web PlayStation Universe, a ten tvrdí, že Chris půjde po krku Lucasu Bakerovi. No, nechme se překvapit, jak to vše dopadne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama