Položte koleje napříč Spojenými státy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Položte koleje napříč Spojenými státy

Položte koleje napříč Spojenými státy

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 2. 2017 16:22 6
Reklama

Společnost Kalypso Media oznámila nový tycoon nazvaný Railway Empire. Jak už jeho název napovídá, v hlavní roli bude tentokrát železnice. Budeme svědky její stoleté historie v severoamerický kulisách.

Vaším úkolem bude jako obvykle stavět, spravovat a rozšiřovat vaši železniční společnost. Lákavé ale rozhodně je, že kromě Windows a Linuxu tento tycoon zamíří i na konzole PlayStation 4 a Xbox One, kde jsou stále podobné hry velkou vzácností.

K dispozici máte mít více než 40 druhů detailně vymodelovaných lokomotiv a přes 30 druhů vagonů, stavět budete samozřejmě i vlastní nádraží nebo servisní budovy. Abyste ale své dopravní síti zajistili náskok před konkurencí, nevyhnete se ani nutnost investovat do turistických atrakcí nebo továren.

Kromě samotného vybavení budete samozřejmě najímat i zaměstnance a řídit veškerý svůj personál, pokud si chcete být jistí, že pracuje efektivně. Chybět nebude ani výzkum. Bude možné vyvinout přes 300 technologií od mechanických zlepšení pro vlaky samotné až po infrastrukturu. Celkem si projdeme pěti obdobími technologických inovací.

Konkurence však nikdy nespí, varují autoři. Nestačí jen stavět a vyvíjet. V cestě vám budou stát až tři konkurenční podniky. A pokud chcete uspět, nesmíte se štítit ničeho, dokonce ani sabotáží a průmyslové špionáže namíření proti vašim soupeřům.

Hra bude začínat ve třicátých letech 19. století a pokryje dalších 100 let historie. Autoři slibují rozsáhlou kampaň, která vám umožní natáhnout koleje od pobřeží k pobřeží. Musíte optimalizovat dopravu osob i zboží a budete čelit všemožným výzvám.

Railway Empire má vyjít ve čtvrtém čtvrtletí letošního roku. K dispozici je nejen oznamovací video, ale i první sada screenshotů. Vývoj má na starost německý tým Gaming Minds Studios, který má na svědomí vlažně přijatou historickou strategii Grand Ages: Medieval nebo sérii Patrician.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama