Na jaře vyjde Farpoint a update Superhot VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na jaře vyjde Farpoint a update Superhot VR

Na jaře vyjde Farpoint a update Superhot VR

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 2. 2017 10:17
Reklama

Tak trochu máme v redakci pocit, jako by velkých VR titulů pro tento rok ubylo. Zejména na PS4. Ale to neznamená, že by se nedělo v těchto vodách vůbec nic. Už 7. března vychází update pro Superhot VR a 16. května pak úplně nová akce Farpoint pro PlayStation VR.

Sony potvrdila na svém oficiálním PlayStation účtu na Twitteru, že FPS Farpoint vyjde v polovině května spolu s novým PS VR Aim Controllerem. Hra od studia Impulse Gear se představila už loni na E3, kde však sklidila určitou kritiku za působení nevolnosti.

Specializovaná periferie umožní vložit ovladače Move do konstrukce připomínající klasickou zbraň. Něco podobného známe už z PS3 a akce Killzone. Hra se bude i s nástavcem prodávat za 80 dolarů. V samotné hře musíte vypátrat ztroskotanou vesmírnou stanici Pilgrim na neznámé a nebezpečné planetě. Autoři slibují velký výběr zbraní a pyšní se tím, že hra je od počátku ušita na míru potřebám VR.

Polský Superhot Team pro změnu brzy vydá update pro Superhot VR s podtitulem Forever, který 7. března na Oculus Rift přinese nové výzvy a módy. V jednom režimu budou fungovat na nepřátele jen headshoty, v dalším se můžete pokusit hru dokončit zcela bz střelných zbraní, přibude hardcore mód s rychlejšími nepřáteli a desetiminutová výzva. Dokážete dokončit během 10 minut celou hru?!

Superhot VR pro Oculus Rift a ovladač Oculus Touch vyšel 6. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama