Spin-off Final Fantasy XV zdarma ke stažení
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spin-off Final Fantasy XV zdarma ke stažení

Spin-off Final Fantasy XV zdarma ke stažení

Pavel Makal

Pavel Makal

2. 3. 2017 09:28
Reklama

Final Fantasy XV po dlouhých letech konečně vyšla loni v listopadu a dosáhla zaslouženého úspěchu jak u kritiky, tak u hráčů. Pokud již máte rozsáhlé dobrodružství prince Nocta a jeho party za sebou a nyní netrpělivě vyhlížíte nový obsah, můžete si své čekání příjemně zkrátit.

Právě dnes totiž na PlayStation Store a Xbox Store dorazil titul A King’s Tale: Final Fantasy XV. Jedná se o spin-off, který nabízí retro 2D zpracování a propracovaný soubojový systém, v němž nechybí třeba ani společná komba se spolubojovníky. Kromě věrného meče se ve hře můžete spolehnout i na magii a vyvolat si třeba pomocníka, který nepřátele vyřídí za vás.

Hra nabízí alternativní pohled na třicetiletou historii, předcházející událostem Final Fantasy XV. Ačkoli je grafika v retro stylu, samotná hratelnost je podle vývojářů silně ovlivněna moderními principy. V hlavní roli se představí král Regis Lucis Caelum, který vypráví příběh svému synu Noctovi. Během hry se podíváte jak do města Insomnia, tak i na pláně Duscae, setkáte se se známými postavami, mezi které patří třeba Clarus Amicitia nebo Ultros z filmu Kingsglaive.

Hru má na svědomí tým Empty Clip Studios a pohání ji jejich vlastní Rapid Fire Engine. Animace a grafiku si vzaly na starost Powerhouse Animation Studios, hudbu složil Bill Kiley. Pokud si A King’s Tale chcete zahrát, připravte si 2 GB místa na disku. A ta nejpříjemnější zpráva? Celá hra je kompletně zdarma. Původně byl titul součástí předobjednávkových bonusů pro ty, kteří si hru zakoupili v obchodech GameStop, EB Games a GAME. Nyní si jej mohou zahrát i ti, kteří Final Fantasy XV nevlastní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama