Outlast 2 vyjde spolu s Trinity verzí už v dubnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Outlast 2 vyjde spolu s Trinity verzí už v dubnu

Outlast 2 vyjde spolu s Trinity verzí už v dubnu

David Plecháček

David Plecháček

6. 3. 2017 15:49
Reklama

Outlast 2 měl původně vyjít už na konci roku 2016, posléze byl odložen až na první polovinu letošního roku. A tehdy opravdu vyjde. Pokračování úspěšné hry z roku 2013 tu bude už za necelé dva měsíce. Jak studio Red Barrels oznámilo, hororu se na PC, Xboxu One a PlayStationu 4 dočkáme už 25. dubna.

Příjemnou zprávu doprovází velké překvapení v podobě kolekce Outlast Trinity. Ta vyjde pouze pro Xbox One a PlayStation 4 a bude obsahovat jak druhý díl, tak díl první z roku 2013 a jeho rozšíření s podtitulem Whistleblower. Obě dobré zprávy padly na oficiálním twitterovém účtu studia Red Barrels.

Několik větiček se ale neobešlo bez drobné kaňky. V původním tweetu totiž stojí, že hra vyjde pouze digitálně, Red Barrels ale posléze všechny hráče ujistili, že bude k dispozici i klasická krabičková verze. Už v minulosti jsme psali o tom, že digitální PC verze vyjde vedle Steamu i na GOGu, kde nebude mít žádnou DRM ochranu.

Hra nás zavede do Arizony, ve které se vy, Blake Langermann, a vaše žena pouštíte do vyšetřování záhadné vraždy jedné těhotné ženy. Nebyl by to pravý horor, kdybyste v případu nenarazili na mnohem šílenější věci, než je samotná vražda. Jak si s novinkou kanadští tvůrci poradili jste si mohli vyzkoušet v předběžné demoverzi. My jsme u toho nechyběli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama