Naughty Dog už další Uncharted neplánují
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Naughty Dog už další Uncharted neplánují

Naughty Dog už další Uncharted neplánují

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 3. 2017 08:57 5
Reklama

Uncharted 4 vyšlo loni na počátku května a první týden po svém vydání stačilo prodat více než 2 a půl milionu kusů, díky čemuž se stalo nejrychleji prodávaným dílem série a jednou z nejúspěšnějších her na konzoli PlayStation 4. Cenami ověnčený titul a miláček hráčů i kritiků se ale nejspíš dalšího pokračování nedočká.

Vývojáři ze studia Naughty Dog aktuálně pracují na samostatném rozšíření The Lost Legacy a samozřejmě i na pokračování jedné z nejlepších her minulé generace, tedy The Last of Us. V rozhovoru pro aktuální číslo magazínu GameInformer se ale prezident společnosti Evan Wells vyjádřil v tom smyslu, že čtvrtý díl Uncharted je tečkou za celou sérií. Alespoň co se Naughty Dog týče.

„Řekl bych, že je nepravděpodobné, že bychom dělali další Uncharted. Nikdy neříkej nikdy, ale teď máme plno práce s The Last of Us 2 a je spousta dalších věcí, kterým bychom se v budoucnu rádi věnovali. Bylo by to těžké. Pokud bychom nějakým zázrakem měli dva nebo tři týmy, pak by bylo skvělé v sérii pokračovat. Máme tu značku opravdu moc rádi, ale studio má omezené zdroje a spoustu dalších nápadů. Myslím, že pravděpodobnost je nízká,“ uvedl Wells.

Samozřejmě pořád můžeme předpokládat, že se další Uncharted někdy v budoucnu objeví, protože Wells specificky hovořil o plánech studia Naughty Dog. Vydavatel Sony může mít se značkou pořád velké plány a přidělit ji jinému studiu. S jakým úspěchem by se ale jiným vývojářům podařilo replikovat um původních tvůrců, to je ve hvězdách.

Co se týče chystaného samostatného rozšíření The Lost Legacy, to nás postaví do role Chloe Frazer, sexy dobrodružky, která ve čtvrtém díle Uncharted trestuhodně chyběla. Spolu s dalším ostrým děvčetem jménem Nadine Ross, které Nathanu Drakeovi v posledním dobrodružství nadělalo řadu vrásek na čele, budou pátrat po ztraceném klu boha Ganéši. Zatím bohužel neznáme přesné datum vydání. Magazín GameInformer v aktuálním čísle přinese rozsáhlé preview, v naší galerii se můžete podívat na nově zveřejněný artwork.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama