Podpora Destiny bude trvat i nadále
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podpora Destiny bude trvat i nadále

Podpora Destiny bude trvat i nadále

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 3. 2017 14:22
Reklama

Jestliže se vám na polici vyjímá první díl Destiny a stále jste se ještě nedostali k tomu, abyste ze hry odehráli vše důležité, tak pro vás máme celkem potěšující zprávu – Bungie hráče ubezpečuje, že s vydáním druhého dílu hry podpora toho původního neskončí a k vypnutí serverů ještě nedojde.

Těžko lze sice očekávat kdovíjaký nášup nového obsahu v podobě běžných misí či raidů a stejně tak bude zapotřebí se rozloučit s tradičními velkými expanzemi, nicméně hra jako taková zcela mrtvá ještě dlouho rozhodně nebude a do sluneční soustavy blízké budoucnosti budete moci zavítat i po vydání dílu druhého. Alespoň tak nám to slibuje se hrou spjatý komunitní manažer David "DeeJ" Dague. Dle jeho slov bude svět Destiny po posledním plánované větší akci jménem Age of Triumph přístupný i nadále, čehož dle slov Daguea budou moci využít jak budoucí pamětníci začátků série, tak i noví hráči, kteří by se chtěli dozvědět něco více tom, jak příběh hry vlastně začal.

Současná zpráva ovšem rovněž jedním dechem varuje před riziky titulů moderní doby a je nad slunce jasné, že jakmile se v Bungie rozhodnou vypnout servery, tak budou začátky Destiny navždy nenávratně ztraceny. Na podobné úvahy je však zřejmě zatím snad stále ještě brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama