Nové záběry z remasteru Crashe
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové záběry z remasteru Crashe

Nové záběry z remasteru Crashe

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 3. 2017 13:06 10
Reklama

Dávno před tím, než nám vývojářské studio Naughty Dog přineslo příhody dobrodruha Nathana Drakea nebo smutný svět The Last of Us, vytvořilo trilogii veselých 3D skákaček s bandikutem jménem Crash v hlavní roli. Pro celou řadu z nás představují tyto hry z první generace PlayStation nostalgické vzpomínky na dětství. Velká spousta hráčů tedy na oznámení remasteru prvních tří dílů reagovala s nemalým nadšením.

Na nové verzi původní trilogie pracuje studio Vicarious Visions, které se v minulosti podílelo na sériích Skylanders, Spider-Man, Tony Hawk nebo Guitar Hero pro vydavatelskou společnost Activision. Kolekce s podtitulem N. Sane Trilogy má vyjít 30. června letošního roku a vývojáři slibují, že novinek nebude málo. Výtvarný šéf projektu Dustin King mimo jiné zmiňuje real-time osvětlení, HD textury a využití dalších moderních technologií.

Na internetu se aktuálně objevily nové záběry z hraní remasterovaného druhého dílu. Ten původně vyšel v roce 1997 s podtitulem Cortex Strikes Back. Crash je v něm unesen zlým doktorem Neo Cortexem, který tentokrát předstírá, že se polepšil a snaží se zachránit svět. V novém videu se můžete obdivovat tomu, jak vývojáři dokázali zachovat atmosféru 20 let staré hry a zároveň ji převléknout do nového a velmi slušivého kabátku.

Značka Crash Bandicoot od svého počátku v roce 1996 dokázala porodit těžko uvěřitelných 18 her na rozličné platformy. Tou dosud poslední je mobilní titul Crash Bandicoot Nitro Kart 2 pro zařízení s operačním systémem iOS, který vyšel v roce 2010. Fanoušci po návratu populární postavičky volali řadu let a nutno říci, že různé náznaky ze strany Sony jim na klidu příliš nepřidaly. Vzpomeňme například na provokativní tričko Shawna Laydena. Ačkoli je N. Sane Trilogy pouhým remasterem starších dílů, šéf evropské divize Sony Jim Ryan v minulosti uvedl, že by mohlo jít a o první krok ke zbrusu novému Crashovu dobrodružství.

Kolekce prvních tří her je momentálně oznámena pro platformu PlayStation 4, nedávné náznaky však ukazují na to, že by se Crash později mohl objevit i jinde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama