Do Rocket League míří nový herní režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Rocket League míří nový herní režim

Do Rocket League míří nový herní režim

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 3. 2017 15:52 3
Reklama

Hra Rocket League nás předloni zastihla naprosto nepřipravené a obrala nás o spoustu volného času. Neuvěřitelně jednoduché základní mechanismy hry jsou totiž obaleny skvělou adrenalinovou zábavou, kterou do které je velmi snadné naskočit, skutečné mistrovství si ale žádá pravidelný tréning. Vývojáři ze studia Psyonix hru i po vydání zásobují novým obsahem. Další herní mód se na obrazovky přiřítí již příští týden.

Psyonix v dnešní tiskové zprávě oznámili zbrusu nový režim jménem Dropshot, který si do hry můžete stáhnout zcela bezplatně. Stejně jako předchozí dodatečné režimy Rumble, Hoops a Mutator bude Dropshot samostatným online playlistem a bude k dispozici v Private i Exbibition zápasech.

Vaším cílem tentokrát nebude prostá snaha dopravit míč do branky soupeře. Dropshot se odehrává v hexagonální aréně jménem Core 707. Branky tu vůbec nehledejte, musíte si vytvořit své vlastní. Docílíte toho rozbíjením podlahy arény na protivníkově straně, k čemuž vám dopomůže elektřinou nabitý míč. Ten navíc opakovanými zásahy a driblováním nabírá na síle. Jakmile se vám podaří skórovat, podlaha se zas vrátí do původního stavu a začíná se nanovo, až do konce časového limitu.

Spolu s oznámením vydali vývojáři také nový trailer, díky němuž si můžete fungování nového módu lépe představit. Do hry s ním přibyde šestice nových trofejí či achievementů, nové e-sportové tlačítko „Live Now“ pro oficiální streamy a dojde také k ukončení třetí sezóny a k zahájení té čtvrté. Hráči, kteří se uplynulé sezóny zúčastnili, dostanou exkluzivní odměny v podobě nových kol podle toho, na jaké pozici v žebříčku skončili. Dropshot bude k dispozici od 22. března. Hrajete ještě Rocket League? Jak se vám nový režim líbí? Nás asi přiměje hru znovu nainstalovat!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama