V Horizonu mohly být i střelné zbraně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Horizonu mohly být i střelné zbraně

V Horizonu mohly být i střelné zbraně

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 3. 2017 13:16 6
Reklama

Horizon Zero Dawn se ještě před svým vydáním těšil masivní chvále kritiků, která se následně přelila i mezi do komunity hráčů. Hra, kterou jsme my sami v recenzi ověnčili maximálním hodnocením a titulem absolutní povinnosti každého majitele konzole PlayStation 4, zkrátka trefila přímo do černého. Vývojářský tým Guerrilla Games může být se svým výkonem spokojen a na Twitteru se nyní podělil o několik zajímavých informací.

Jak vám určitě díky informační masáži, která se v uplynulých týdnech kolem Horizonu rozpoutala, neušlo, poměrně podstatnou část herní doby se budete věnovat lovu, a to zejména lovu nebezpečných robotických zvířat. Šéf vývoje Mathijs de Jonge na Twitteru zmínil, že v prvním týdnu od vydání hry zemřelo rukou hráčů přes 152 milionů Watcherů, více než 1,4 milionu gigantických Thunderjawů a dokonce i 20 milionů nebohých krocanů.

Kromě toho ale také de Jonge také prozradil, že v určité fázi vývoje se ve hře měly objevit střelné zbraně. Nakonec se je vývojáři rozhodli odstranit, protože se prý do atmosféry Horizonu nehodily. Pokud už jste Horizon vyzkoušeli, určitě jste zaregistrovali, že se ve hře přeci jen alespoň jeden exemplář vyskytuje, většina toho nejsilnějšího arzenálu těžkých zbraní však pochází z výzbroje samotných zvířat.

Pokud doufáte, že se v budoucnu na PlayStation Store zpřístupní k nákupu bonusová DLC, která byla k mání pro ty, kteří si hru předobjednali, naděje tu je. Vývojáři prý tuto možnost zvažují. Mnohem závažnější otázkou je, zda a kdy se objeví nějaké rozšíření. S ohledem na náznaky, které v minulosti z Guerrilly zazněly, a také na úspěch nové značky, můžeme zřejmě očekávat i plnohodnotné pokračování. Líbilo by se vám, kdyby v Aloy měla na zádech místo luku brokovnici? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama