Nový South Park na Switchi nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový South Park na Switchi nevyjde

Nový South Park na Switchi nevyjde

Pavel Makal

Pavel Makal

16. 3. 2017 09:55 8
Reklama

Pokud podobně jako já patříte mezi pravověrné fanoušky seriálu South Park, určitě si vybavíte dvoudílnou epizodu Go God Go z roku 2006, v níž se Cartman tak moc těší na Nintendo Wii, že nedokáže vydržet ani třítýdenní čekání a raději se nechá zmrazit. Bohužel se něco zvrtne a namísto probuzení v den, kdy jde vytoužená konzole do prodeje, se Eric probudí až v roce 2546. A proč o tom vlastně píšeme?

V pondělí se na oficiálním Twitteru South Parku objevil příspěvek, který odkazuje na výše zmíněný díl a obsahuje hlášku „Nin-ten-do. I’m coming“, tedy v překladu „Nintendo, už jdu“. Fanoušci seriálu si samozřejmě okamžitě dovodili, že očekáváný herní titul South Park: The Fractured But Whole se kromě dosud oznámených platforem objeví i na Nintendu Switch.

Ubisoft, který hru připravuje, je ostatně tradičním partnerem japonské společnosti a její konzole zásobuje hrami i v dobách, kdy se k nim ostatní herní vývojáři obracejí zády.

Bohužel jsme se dnes dozvěděli, že se jednalo o planý poplach. Mluvčí South Park studia, které spadá pod televizní společnost Comedy Central, sdělil serveru IGN, že hra na Switchi nevyjde. Ubisoft se k celé záležitosti zcela odmítl vyjádřit. Tweet tedy zřejmě jen reagoval na sněhovou bouři, která v minulém týdnu zasáhla východní pobřeží Spojených států.

Bohužel stále nevíme, kdy The Fractured But Whole spatří světlo světa. Hra měla původně vyjít už koncem loňského roku, následně byla přesunuta na první kvartál toho letošního. Ani tento termín ovšem nevyšel a aktuálně má pokračování povedeného The Stick of Truth vyjít v průběhu fiskálního roku 2018, který trvá od dubna letošního roku po březen toho příštího. O hru se stará studio Ubisoft San Francisco, předchozí díl vyrobila společnost Obsidian Entertainment. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama