Unikl plakát Destiny 2, oznámení již brzy?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikl plakát Destiny 2, oznámení již brzy?

Unikl plakát Destiny 2, oznámení již brzy?

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 3. 2017 13:29 4
Reklama

Na oficiální představení Destiny 2 čekáme už docela dlouho. Loni na jaře jsme se dozvěděli, že vývoj prošel totálním restartem, což mimo jiné vedlo k tomu, že hra nevyšla už na podzim a místo ní jsme se dočkali rozšíření prvního dílu s názvem Rise of Iron. O plánovaném druhém dílu jsme psali v několika obsáhlých novinkách, nyní to však vypadá, že je oznámení hry už opravdu na spadnutí.

Na diskuzním serveru NeoGAF se totiž objevil uniklý plakát, který na internet zřejmě vypustil někdo s vazbou na některého z italských herních obchodů. Plakát obsahuje artwork několika Guardianů, ale hlavně hned dva důležité údaje. Tím prvním je datum 8. září, které s největší pravděpodobností znamená den, kdy se hra dostane na trh. Zároveň je je na plakátu ale i informace o tom, že ještě před vydáním proběhne veřejný beta test.

Lze namítnout, že by se mohlo jednat o podvrh, k úniku se ale již vyjádřil i známý insider Daniel Ahmad, který na Twitteru vystupuje pod přezdívkou ZhugeEX. Ten doplnil, že majitelé PlayStation 4 dostanou do bety přednostní přístup a uvedl také, že od svých zdrojů slyšel, že beta začne v červnu. Tuto informaci ale máme brát jako nepotvrzenou.

K dispozici je nyní už i celkový snímek plakátu, který jej konečně ukazuje v plné kráse. Smysl dává i spojení se značkou PlayStation, které naznačuje modré logo v levém horním rohu. Už první díl hry a jeho expanze byly s platformou japonského výrobce úzce spojeny. Jako vždy u podobných úniků upozorňujeme, že do oficiální oznámení není nic jisté, s ohledem na uvedené datum vydání a zmiňovaný termín beta testu však očekáváme, že pokud je na úniku jen trochu pravdy, dočkáme se vyjádření Bungie a Activision co nevidět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama