Nová videa představují bojovku Tekken 7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová videa představují bojovku Tekken 7

Nová videa představují bojovku Tekken 7

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 3. 2017 14:44 5
Reklama

Tekken 7 dorazí na PC a konzole více než dva roky po premiéře na automatech. Arkádová verze debutovala v omezeném množství v domácím Japonsku už v březnu 2015. Začátkem června se ale konečně dočkají i ti, kteří si chtějí další díl kultovní bojovky zahrát v pohodlí domova.

Společnost Bandai Namco zveřejnila na YouTube hned dvě nové upoutávky naráz. Jde o patnáctisekundový televizní reklamní klip a mnohem vydatnější tříminutový trailer, který představuje některé z postav. Na soupisce se mimochodem objeví i Akuma původem ze Street Fighteru od Capcomu, který je v Tekkenu hostující postavou. O to důležitější ale bude hrát roli v příběhu.

Pokud by vás zajímalo, jak se vyjímá v akci, mrkněte na starší video z poloviny března. Nebude navíc jedinou hostující postavou. Vydavatel plánuje pro Tekken 7 spoustu dodatečného obsahu a v DLC by se měla objevit i dvojice postav z jiných her. Autoři zatím bohužel neupřesnili, o koho se jedná. Ale noví bojovníci mají do hry dorazit letos v zimě, respektive na jaře 2018.

Když už byla řeč o příběhu, ten má být podle autorů mnohem temnější než kdy dříve. Nejblíže má mít k Tekkenu 4. Přinese údajně spoustu odpovědí na otázky a záhady, které fanoušky trápí mnoho let, a měl by být do jisté míry vyvrcholením všech dosavadních událostí.

Jak už bylo řečeno, kromě PS4 a Xboxu One míří tato bojovka také na Windows, ale hra nebude podporovat cross-platform multiplayer, jak někteří fanoušci doufali. Street Fighter V tuto možnost nabízí, ale jen mezi PS4 a Windows, protože na Xboxu One nevyšel. Tekken 7 pohání Unreal Engine 4. Stejně jako zmíněný Street Fighter od Capcomu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama