V Injustice 2 zazní hlas Roberta Englunda
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Injustice 2 zazní hlas Roberta Englunda

V Injustice 2 zazní hlas Roberta Englunda

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 3. 2017 13:45 1
Reklama

Bojovka Injustice 2 od NetherRealm Studios a Warner Bros. Interactive Entertainment vychází už 16. května. Jak určitě dobře víte, síly v ní změří hrdinové a padouši z nakladatelství DC Comics. Z profilu hry na IMDb nyní vyplynulo, že svůj nezaměnitelný hlas hře propůjčí také americký herec Robert Englund, kterého proslavila postava Freddyho Kruegera z hororové série Noční můra v Elm Street.

Hlasem Roberta Englunda bude v Injustice 2 mluvit Scarecrow, který se v prvním dílu mihl jen coby nehratelná postava v aréně Arkham Asylum. Englund přitom nebude zdaleka jedinou hvězdou. V obsazení Injustice 2 byste našli i další známé hlasy. O dabing se postarají Neal McDonough (Flash, Robin), Tara Strong (Harley Quinn) nebo Kevin Conroy (Batman).

Ani pro Englunda to není první videoherní role. Už loni jste mohli slyšet jeho hlas v rebootu tahové 4X strategie Master of Orion, kde se zhostil vůdce terranů. V roce 2011 se objevil v Call of the Dead, zombie mapě pro Call of Duty: Black Ops. A ve stejném roce jeho hlas zazněl i v MMO Marvel Super Hero Squad Online, kde daboval tajemnou entitu jménem Dormammu.

Na oficiální potvrzení, že Englundův hlas skutečně zazní v Injustice 2, stále čekáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama