Sledujte vtipný první teaser na Destiny 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte vtipný první teaser na Destiny 2

Sledujte vtipný první teaser na Destiny 2

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 3. 2017 07:58 12
Reklama

V pondělí večer vás Jirka informoval o tom, že vývojářské studio Bungie společně s vydavatelstvím Activision oficiální oznámili pokračování multiplayerové střílečky Destiny, o němž se otevřeně hovořilo již od jara loňského roku. Pondělní zpráva byla však doplněna pouhým obrázkem loga hry, nyní jsme se dočkali prvního většího teaseru.

Ten sice bohužel neukazuje záběry ze samotné hry, i tak byste si jej ale měli pustit, a to i kdyby vás značka Destiny vůbec nezajímala. V hlavní roli se totiž představuje robotický vtipálek Cayde-6, kterého jste v původním Destiny mohli poprvé zaregistrovat po vydání rozšíření The Taken King. Cayde promlouvá hlasem Nathana Filliona, kterého můžete znát zejména díky seriálu Firefly, objevil se však také například ve filmových Strážcích Galaxie a v herní sérii Halo.

Z teaseru nelze vyvozovat mnohé, je ale poměrně pravděpodobné, že se potvrdí spekulace o bojích v Toweru a posledním lidském městě na Zemi. Krátké video však především láká na zítřejší oficiální trailer, který by měl odpovědět na řadu otázek a hru plnohodnotně představit. Dost možná se tedy již zítra dozvíme, zda druhý díl Destiny míří také na PC, o čemž se živě spekuluje již několik měsíců. Z nedávno uniklých materiálů vyplývá, že by se Destiny 2 objeví na trhu letos v září. Ještě předtím nás údajně čeká beta test, kterého se zřejmě s předstihem budou moci zúčastnit hráči na PlayStation 4.

Bude velmi zajímavé sledovat, do jaké míry se naplní poměrně slušná záplava dohadů, jež se kolem hry točí. V minulosti jsme psali například o úniku několika sad stavebnic Mega Bloks, z nichž horliví fanoušci dokázali předpovědět potenciální dějové zvraty, primárního nepřítele a mnoho dalších střípků. V září jsme vás zas informovali o informacích, které poskytl údajný insider, vystupující na diskuzním serveru NeoGAF pod přezdívkou benny_a.

Ten mimo jiné tvrdil, že Destiny 2 bude mnohem více připomínat klasické MMO RPG, pro skupinové aktivity nabídne matchmaking ve stylu Dungeon Finderu ve World of Warcraft a celý svět bude daleko živější, hráči tedy nebudou neustále nuceni k návratům do sociálních oblastí, jako je třeba Tower nebo Vestian Outpost. Očekáváme, že nás Activision v průběhu příštích týdnů zahltí dostatečným množstvím informací na to, abychom si o hře mohli udělat obrázek. Podstatné ale je, aby se vývojáři poučili z problémů prvního dílu a dokázali pokračování zásobovat pravidelným přísunem obsahu, a to i mimo větší příběhová rozšíření.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama