Unikly nové detaily o příběhu Destiny 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikly nové detaily o příběhu Destiny 2

Unikly nové detaily o příběhu Destiny 2

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

30. 3. 2017 15:31 12
Reklama

Dnes v 19 hodin našeho času dojde na uvolnění slibovaného teaser traileru z čerstvě oznámeného Destiny 2. Vývojáři ze studia Bungie museli po úniku stěžejních informací vypustit do světa alespoň minimum posvěcených informací a dále se připravují na bližší odhalení během E3. Detaily o hře se jim ale pod pokličkou držet nedaří.

Na Redditu se před několika hodinami objevily střípky náznaků stran příběhu a také detaily o speciálních edicích hry. V tomto ohledu se dočkáme sběratelské i limitované edice s tím, že především první zmiňovaná nabídne opravdu náruč bonusů. Vedle samotné hry bude do ceny sběratelky zahrnuta i dvě plánovaná rozšíření, speciální zbraně do hry, batůžek s místem na 15palcový tablet, solární USB nabíječka, náramek, steelbook a celou řadu map, pohledů a také zápisník. Limitovaná edice se omezí na hru, steelbook, herní rozšíření a krabičku, ve které bude všechno naskládané.

Pokud vás ale mnohem více zajímá příběh, měli byste vědět něco o poslední naději lidstva, které se v podstatě nedokázalo ubránit Rudé legii a jejímu kapitánovi Ghaulovi. Guardiani přitom ztrácejí svou moc a vliv, takže se vydávají na nebezpečnou misi za hledáním odlehlých světů, o nichž legendy vypráví jako o místu, kde se zrodily velmi mocné zbraně. Ty budete muset v příběhových questech získat a následně vyprášit Legii i její velitele zpět do hlubin kosmíru.

Aktivně se stále spekuluje o PC verzi, pro kterou údajně existuje i grafický návrh obálky, ale v tomto ohledu zatím není možné nic potvrdit. Třeba budeme moudřejší už dnes večer…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama