Sledujte zběsilý trailer na Agents of Mayhem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte zběsilý trailer na Agents of Mayhem

Sledujte zběsilý trailer na Agents of Mayhem

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 4. 2017 10:11 3
Reklama

Společnost Volition má od svého založení v roce 1996 na kontě celkem slušnou řádku her. Mezi všemi pak vyčnívají dvě série, Red Faction a Saint’s Row. Zatímco poslední díl značky Red Faction vyšel už před šesti lety a od té doby je ticho po pěšině, Saint’s Row s každým dalším dílem ještě více popustilo uzdu nepříčetnosti a v dosud poslední čtyřce a datadisku Gat out of Hell už se nebere vážně vůbec nic. Nejinak je tomu zjevně i v případě aktuálně chystaného titulu Agents of Mayhem.

Ten si od Saint’s Row nepůjčuje jen zjevnou lásku k fialové barvě, ale i humor, který na vás vývojáři hází každé dvě sekundy. Jádrem ale bude zběsilá akce, v níž dostanete k dispozici tým hrdinných agentů, kteří se pokusí zvrátit světovou nadvládu zločinecké organizace CABAL. Vaši agenti sice také nebudou žádní svatouškové, tváří v tvář skutečným záporákům je ale každá pomoc dobrá.

Hra se bude odehrávat ve futuristickém Soulu, na výběr budeme mít z dvanácti hratelných postav, přičemž k dispozici budete mít v jednu chvíli trojčlenný tým. Vývojáři z Volition se nyní pochlubili novým trailerem, který sází na přehnanou akci, vtip a popkulturní odkazy. Kdo by si nevzpomněl na znělku legendárního A-Teamu? Z videa je patrné, že zatnout tipec zlovolnému zloduchovi, který si říká Doktor Babylon, je jedna věc, mnohem důležitější je u toho ale dobře vypadat a náležitě si to užít.

Spolu s trailerem jsme se také od vydavatelství Deep Silver dozvěděli i datum vydání. Agents of Mayhem vyjdou 18. srpna na PC, PS4 a Xbox One. Verze pro Nintendo Switch podle slov vývojářů aktuálně není v plánu. K předobjednávce hry získáte navíc bonusové balíčky s alternativními kostýmy. Hra si můžete objednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama