Herečka z Westworldu bude v The Last of Us 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Herečka z Westworldu bude v The Last of Us 2

Herečka z Westworldu bude v The Last of Us 2

Jiří Bigas

Jiří Bigas

8. 4. 2017 13:55 7
Reklama

Shannon Woodward, kterou můžete znát ze seriálu Westworld, se na Twitteru pochlubila, že se objeví v The Last of Us Part II od studia Naughty Dog. Připojí se ke hvězdnému duu, které tvoří Ashley Johnson (Ellie) a Troy Baker (Joel).

Herečka na Twitteru zveřejnila fotku s vedoucím celého projektu Neilem Druckmannem. Přidala, že je nadšená možností zahrát si v pokračování tohoto survival thrilleru. Z fotografie je patrné, že vznikla během práce na technologii motion capture. Bohužel není jasné, jaké postavy se v příběhu Shannon ujme.

Práce na pokračování řídí Neil Druckmann sám. Jeho parťák Bruce Straley, který pracoval na prvním dílu, bohužel není do projektu zapojen. Po práci na jedničce a Uncharted 4: A Thief's End se rozhodl dát si na čas od her pauzu.

Víme také, že na na rozdíl o prvního dílu tentokrát bude hráč ovládat především Ellie. Místo lásky se má pokračování točit okolo nenávisti, prozradil už dříve Druckmann. Vývoj The Last of Us Part II začal už v roce 2014, tedy rok po vydání prvního dílu. Hra byla oznámena loni v prosinci na akci PlayStation Experience.

Zajímavé je, že Shannon Woodward není jediná, která hru spojuje se seriálem Westworld. Scénář kromě Druckmanna píše ještě Halley Gross, která je i scénáristkou Westworldu. Docela legrační je i to, že Shannon Woodward prohlásila, že si ji lidé často pletou s Ellen Page, tedy herečkou, které se Ellie nápadně podobala. Mohla by tak snad hrát třeba její příbuznou, když Ashley Johnson už potvrdila, že se ve hře znovu objeví v roli Ellie...?

The Last of Us Part II vyjde exkluzivně na PS4, ale zatím nevíme, kdy se tak stane. Kromě něj Naughty Dog pracují ještě na Uncharted: The Lost Legacy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama