Alex Hutchinson po letech opouští Ubisoft
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Alex Hutchinson po letech opouští Ubisoft

Alex Hutchinson po letech opouští Ubisoft

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 4. 2017 10:44 10
Reklama

Dlouholetý zaměstnanec Ubisoftu a kreativní ředitel vývoje Far Cry 4 a Assassin’s Creed 3 Alex Hutchinson odchází od svého chlebodárce a po sedmi letech francouzského vydavatele opouští s pocitem pýchy ze zanechané práce.

Oznámení přišlo skrze jeho Twitter a vedle toho se také dozvídáme, že si tento zkušený tvůrce zakládá studio vlastní, a to s bývalým výkonným producentem Electronic Arts, Reidem Schneiderem. Nově založený tým jménem Typhoon Studios sídlí v Montrealu, oba vývojáři se přitom v minulosti potkali právě v EA.

Na čem momentálně pracují, to zatím nevíme a zřejmě se to ani hned tak v dohledné době nedozvíme, neboť Hutchinson rovněž tweetuje to, kterak si v týmu musí nejprve plně zařídit kanceláře. Vzhledem k jeho minulosti a ke zkušenostem obou zmíněných autorů však nemáme obavy o tom, že by se toto duo autorů mělo jakkoli ztratit. Hutchinson se přitom v minulosti nechal slyšet, že velké a takzvané AAA tituly jsou odsouzené k záhubě a dá se tedy očekávat, že další titul tohoto zkušeného vývojáře může být spíše něčím menším.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama