The Lost Legacy nebude krátkou hrou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Lost Legacy nebude krátkou hrou

The Lost Legacy nebude krátkou hrou

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 4. 2017 18:30 7
Reklama

Ředitel komunikace studia Naughty Dog Arne Mayer se po udílení cen BAFTA (kde tento tým sklízel úspěchyUncharted 4) pustil do rozhovoru s magazínem IBTimes UK a pustil pár zajímavých střípků informací týkajících se chystaného Uncharted: The Lost Legacy a především možné délky hry.

Tento přídavek prý nikdy nemohl mít plnohodnotné ambice být pouhým singleplayerovým DLC pro čtvrtý díl hry, a to z prostého důvodu toho, že tvůrci měli vždy příliš velké plány a nedokázali přijít s čímkoli krátkým a úderným. Příliš zkušeností s něčím podobným v týmu zkrátka neměli a že na tom koneckonců něco pravdivého přeci jen bylo, to si také následně potvrdili.

Dnes se totiž na to konto dozvídáme to, že The Lost Legacy bude zřejmě delší záležitostí než Left Behind, tedy příběhový přídavek pro The Last of Us. A to zřejmě hned několikanásobně, neboť první nástřely příběhu prý odpovídaly titulu, jehož délka by mohla hravě překročit až deset hodin čistého času a tehdy si prý v týmu také uvědomili i potvrdili to, že v případě série Uncharted zkrátka neměli nikdy ambice vytvářet prosté a krátké příběhové DLC. Více o tom ostatně vypovídá i předešlá aktualita.

Výše uvedená cifra samozřejmě ještě neznačí nic z finálního produktu, může však dost dobře posloužit jako ukázka toho, jaké mají s tímto samostatně stojícím přídavkem v týmu plány. A samozřejmě jen samotná délky o kvalitě zábavy ještě nic nevypovídá, Naugty Dog jsou však zkušenými vypravěči a příliš velké obavy týkající se kvalit hry tedy zatím rozhodně nemáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama