Nové video z Crashe láká na PS4 Pro verzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video z Crashe láká na PS4 Pro verzi

Nové video z Crashe láká na PS4 Pro verzi

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 4. 2017 14:41 16
Reklama

Na kanálu Inside PlayStation na YouTube se objevilo nového video z kolekce remasterů Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Původní záběry byly pořízeny na akci PlayStation Experience v německém Mnichově.

Vůbec poprvé tu měla veřejnost možnost osahat si hru na PS4 Pro, takže by záznam měl demonstrovat hru v té nejlepší možné kvalitě. Kromě vizuálního upgradu se ale trilogie dočká i vylepšení po stránce hratelnosti a ovládání.

N. Sane Trilogy například umožní hráčům manuálně ukládat hru, kdykoli se jim zamane. V prvním dílu se také objeví módy jako time trial, které přinesla až další pokračování. Všechny tři hry budou pochopitelně podporovat ovládání analogy, které by mělo být výrazně pohodlnější a rovněž usnadnit některé obzvláště frustrující pasáže.

Shodou okolností se v těchto dnech znovu řeší povaha exkluzivity, která už byla několikrát zpochybněna. Nyní se ale britské zastoupení Sony znovu vyjádřilo v tom smyslu, že Crash je PS4 exkluzivitou. A nikoli časovou exkluzivitou. Zřejmě ale až čas ukáže, jak se to ve skutečnosti s touto věcí má.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy každopádně na konzoli od Sony vyjde 30. června a přinese první tři díly: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back a Crash Bandicoot: Warped. Všechny vyvinulo studio Naughty Dog pro původní PlayStation. Remastery má ovšem na starost tým Vicarious Visions a hru vydává Activision, který vlastní práva na tuto značku.

Případný úspěch by mohl otevřít cestu k regulérnímu pokračování, protože hráči momentálně tento typ her vyhledávající více než v několika posledních letech.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama