Sledujte záběry z hraní Shadow of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte záběry z hraní Shadow of War

Sledujte záběry z hraní Shadow of War

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 4. 2017 14:38 6
Reklama

Letos v srpnu nás čeká pokračování Middle-earth: Shadow of Mordor z roku 2014 a my jsme zvědavi, jaká vylepšení si na nás nový Shadow of War připravil. Vývojáři ze studia Monolith Productions se nyní pochlubili s novými záběry z hraní.

Ve čtyři a půl minutovém videu se designér hry Michale de Plater věnuje hned několika aspektům hry. Veškerá akce se odehrává v lidském městě Minas Ithil, které je momentálně pod útokem orků. Hratelnost působí velmi podobně prvnímu dílu, opět můžeme získávat informace od nebohých zajatých skřetů, kteří poté, co pro nás ztratí svou cenu, ztratí také hlavu. Minas Ithil je ale příkladem hraní v městské zástavbě, která v původní hře nebyla nijak často k vidění.

Vývojáři slibují, že díky novému prostředí poskytnou hráčům i nový typ hratelnosti, upřímně ale z videa hra vypadá velice podobně prvnímu dílu. Jen zkrátka budeme poskakovat po střechách. Navrátí se samozřejmě i Nemesis systém, který však tentokrát bude propracovanější, a hlavně bude do jisté míry náhodně generovaný, každý hráč by tedy měl narazit na jiné hlavní nepřátele.

Talion a jeho přízračný společník Celebrimbor nebudou na své poslání sami. K ruce dostanou hned několik pomocníků z gondorské armády, mimo jiné třeba válečnici Idril. Akčních scén je ve videu hned několik, nemůžeme se ale zbavit dojmu, že působí poněkud prkenně, animace nedobře navazují a souboje kvůli tomu vypadají prkenně a lacině. Naprosto směšný je pak Talionův sprint, který navíc nesprávně koresponduje s rychlostí, jakou se postava pohybuje. Doufejme, že jde pouze o nešvary preview buildu a do finální verze budou nedostatky opraveny.

Shadow of War má nabídnout především masivní rozsah a bohatý obsah, abyste měli neustále plné ruce práce. Hra vychází 22. srpna na PS4, Xbox One a PC. Můžete si ji objednat z e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama