Yakuza Kiwami zná západní datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Yakuza Kiwami zná západní datum vydání

Yakuza Kiwami zná západní datum vydání

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 4. 2017 15:13 2
Reklama

Počátkem roku jsme prožili takový menší uragán z východu. Resident Evil 7, Gravity Rush 2, Nioh, Zelda a jistě i spousta dalších titulů se postarala o to, že byl letošní první kvartál skutečně nabitý. Jen málokterá hra však Jirku zaměstnala tak, jako se podařilo západnímu vydání Yakuzy 0. Jeho první zkušenost s touto letitou japonskou sérií proběhla dobře a několikrát se zmínil o svém nadšeném očekávání remaku prvního dílu. A nyní konečně víme, kdy palčivé čekání skončí.

Společnost Sega totiž dnes oznámila, že zmíněný remake s názvem Yakuza Kiwami vyjde na západě 29. srpna letošního roku ve verzi pro PlayStation 4. Hráči v Japonsku se dočkali už loni, na tamním trhu hra navíc vyšla i na minulou generaci konzole od Sony. Příjemným překvapením je cena, Kiwami totiž bude stát necelých 30 dolarů, v přepočtu tedy kolem 750 korun.

Ačkoli se jedná o remake hry z roku 2005, vydavatelství se dušuje, že půjde o skutečně „extrémní“ přepracování. Pokud vás hra zaujala a už si brousíte zuby na to, jak si to ručně vyřídíte s členy japonského podsvětí, má pro vás Sega ještě jeden bonbónek – první várka fyzických kopií bude opatřena speciálním limitovaným steelbookem.

Datum vydání doprovází i nový trailer, který přibližuje příběhové pozadí hry. Měli byste se v něm seznámit s nejrůznějšími spory, které v podsvětí probíhají, a s násilím, jehož pomocí jsou často řešeny. Kromě traileru se také spouští nová doprovodná stránka s názvem Yakuza Experience, která má obsahovat popis jednotlivých postav, časovou osu událostí a další detaily o hře, aby nováčci snadněji pronikli do spletitých vztahů. Hru bude doprovázet také deset čísel digitálního komiksu, který by měl pokrýt historii kompletní série Yakuza.

Pokud se již nemůžete dočkat západního vydání regulérního šestého dílu, může být Kiwami velmi zajímavým titulem, který vám čekání ozvláštní. Je možná jen trochu škoda, že remake se ještě neinspiruje novátorskými principy Yakuzy 6 a připomíná spíše Yakuzu 0. V srpnu však budeme moudřejší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama