Další detaily o Star Wars Battlefront 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další detaily o Star Wars Battlefront 2

Další detaily o Star Wars Battlefront 2

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 4. 2017 21:56 11
Reklama

Před několika hodinami jsme viděli první trailer na Star Wars Battlefront 2 a jak jsme předpokládali, další informace už jsou na světě. Pojďme se tedy podívat na to, co již nyní o hře víme.

Jak jsme již psali v původní novince, příběh hry započíná přesně ve chvíli, kdy imperiální vojáci na Endoru sledují zničení Hvězdy smrti. Událost, která byla ve filmu okamžikem triumfu, bude hra sledovat z druhé strany. Hlavní hrdinka Iden Versio, velitelka speciální jednotky Impéria jménem Inferno Squad, odmítá hodit flintu E-11 do žita a spolu se svým týmem se vrací do akce.

Příběh hry by však měl pokrýt celých třicet let mezi událostmi epizod 6 a 7, začneme bitvou o Endor a budeme svědky zformování a vzestupu frakce First Order. V průběhu kampaně nedostaneme do rukou jen Iden, vyzkoušíme si hraní za širokou plejádu slavných postav z obou stran konfliktu. Vývojáři slibují výlety na množství planet a strhující vizuální zpracování.

Battlefront 2 ale samozřejmě nebude jen o příběhové kampani, mnohem větší důraz hra klade na multiplayerová klání. I v nich se, stejně jako v prvním dílu, setkáte s působivým množstvím hrdinů. Darth Maul, Yoda, Kylo Ren, Rey nebo navrátivší se Luke Skywalker jsou mezi nimi, další jména se dozvíme v budoucnu. V některých herních režimech proti sobě budou moci stanout hrdinové nové i staré trilogie.

Multiplayer nabídne soupeření až 40 hráčů a jak se zdá, tentokrát bychom se na rozdíl od prvního dílu měli dočkat tříd postav, jak to známe například ze série Battlefield. Jako vždy vás čekají odměny za dosažené úrovně, možnost úpravy schopností hrdinů a široký arzenál zbraní. Dojde i na souboje ve vesmíru, kde si vyzkoušíme nové stíhačky, a dokonce se svezeme i na tauntaunovi po mrazivých pláních.

Co se týče map, můžeme se těšit například na Theed, Takodanu, Yavin, Mos Eisley, Endor, Hoth a další. Navrátí se i kooperativní skirmishe, v nichž si to s přáteli můžete rozdat proti umělé inteligenci. Příjemnou zprávou je, že předplatitelé služeb EA a Origin Access si budou hru moci vyzkoušet v rámci bezplatného trialu už od 9. listopadu letošního roku. Předplatitelé speciální Elite Trooper Deluxe edice budou do ostrého hraní moci naskočit 14. listopadu, pro všechny ostatní se brány nového Battlefrontu otevřou o tři dny později.

Pokud si předobjednáte základní edici hry, dostanete hned několik bonusů, mezi něž patří například speciální skiny pro Kylo Rena a Rey s motivem chystaného snímku Poslední z Jediů, který do kin míří koncem letošního roku. K předobjednávce zmiňované Elite Trooper Deluxe edice získáte mimo jiné automatické odemčení zbraně A280-CFE Blaster Rifle. O hře se více dozvíme v průběhu akce EA Play, která se koná letos od 10. do 12. června v Los Angeles.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama