Trailer a nové info o SW Battlefront 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer a nové info o SW Battlefront 2

Trailer a nové info o SW Battlefront 2

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 4. 2017 18:49 54
Reklama

Předloňský Star Wars Battlefront od vývojářského studia DICE je ideálním příkladem hry, která nás při vydání zklamala svým nedostatečným obsahem, aby se s každým dalším rozšířením nadechovala, a nakonec vykvetla ve skutečně povedený titul se zábavnými herními režimy a dostatkem kvalitních map. Smutnou pravdou je, že za onu plnou krásu jsme si museli zaplatit dvakrát, nezbývá tedy než doufat, že se vývojáři této chybě ve druhém díle vyhnou.

V Orlandu tento víkend probíhá akce Star Wars Celebration Orlando 2017 a v rámci ní došlo k odhalení celé řady informací, které se týkají milované značky. My se ale samozřejmě zaměříme na tu jednu zásadní, která se týká herního světa. Již v uplynulých dnech jsme se dočkali krátkého teaseru, který jemně navodil náladu nového Battlefrontu, nyní však již máme k dispozici obsáhlejší trailer.

Na pódiu se sešli vývojáři ze studií DICE, Motive i Criterion. Hlavním motivem druhého dílu má být mantra, že na bojišti se každý může stát hrdinou. Zástupci studií se však z počátku vyhnuli dlouhým řečem a velice záhy jsme se dočkali samotného traileru. Ten samozřejmě obsahoval několik záběrů z nedávného teaseru, nechyběly mu však skutečně překvapivé a působivé okamžiky. Tím nejzásadnějším je zřejmě odhalení, že příběhovou kampaň budeme sledovat z pohledu Impéria. Vývojáři chtějí ukázat, že i Impérium má své hrdiny a proto se ve druhém Battlefrontu staneme příslušníkem elitního komanda této strany konfliktu.

Vývojáři chtějí přinést dospělý příběh, který celé značce přinese svěží pohled na věc. Příběhová kampaň se odehrává těsně po závěru šesté epizody filmové série, tedy Návratu Jediů. Další zajímavou informací je, že Battlefront II bude mít ženskou hlavní hrdinku. Hra vychází 17. listopadu, v nejbližších dnech se určitě dozvíme víc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama