Screeny a detaily  DLC pro Nier: Automata
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Screeny a detaily DLC pro Nier: Automata

Screeny a detaily DLC pro Nier: Automata

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 4. 2017 07:57 4
Reklama

Nier: Automata nás při svém uvedení velmi potěšil. Hra, která v sobě snoubí kvalitní a zábavný soubojový systém s neotřelým způsobem vyprávění příběhu, si v naší recenzi vysloužila hodnocení 4/5 a nebýt několika technických zádrhelů, mohla mířit ještě výš. Jestliže se stále ještě emotivním příběhem probíráte, určitě vás potěší informace o chystaném DLC.

To od svých autorů dostalo snadno zapamatovatelný název „3C3C1D119440927“ a bude dostupné jak na PlayStation 4, tak na Steamu. V rámci DLC dostaneme tři nové výzvy v koloseu a také nové sub questy. Jejich plněním si následně hráči odemknou nejrůznější bonusy. Pokud vám androidka 2B připadá sexy, ale ještě pořád vnímáte v její garderobě rezervy, ze kterých by se dal nějaký ten kousek látky odstřihnout, určitě vás DLC potěší

Mezi zmiňované bonusy totiž patří nové kostýmy, které pocházejí z původního Nieru. Nové oděvy dostanou všechny hlavní postavy, kromě 2B i 9S a A2. Do herního jukeboxu také přibydou nové skladby a těšit se můžeme i na nové vybavení a kosmetické předměty, jako je třeba sprej, s jehož pomocí můžete měnit barvu vlasů protagonistů. Nebo jim můžete třeba nasadit některou z nových masek, které jim následně propůjčí speciální vlastnosti. Výčet bonusů uzavírá zvláštní druh munice, která mění podobu nepřátelských střel.

Když už mluvíme o nepřátelských střelách, v rámci DLC budete moci změřit síli s prezidenty společností Square Enix a PlatinumGames. Jusuke Macuda i Keniči Sato jsou zjevně docela drsňáci, a navíc po vás budou střílet projektily v podobě vlastních hlav. V případě Nieru nás to ale zas až tak nepřekvapuje. Co se týče data vydání, známe zatím jen to japonské, které je stanoveno na 2. května. Západní verze prý přijde „brzy“. V naší galerii se zatím můžete podívat na screenshoty a artworky a pokochat se fešnými křivkami hlavní protagonistky. V galerii také naleznete kostým 2B pro hlavní hrdinku Gravity Rush 2, který hráči dostanou jako poděkování za milion prodaných kopií Nier: Automata.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama