Farpoint je hotový a vyjde v půli května
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Farpoint je hotový a vyjde v půli května

Farpoint je hotový a vyjde v půli května

Jiří Bigas

Jiří Bigas

19. 4. 2017 08:18 1
Reklama

O Farpointu se během loňské E3 hovořilo jako o jedné z nejhůře optimalizovaných VR her vůbec. Na druhou stranu se ale stále jedná o jednu z mála velkých aktuálních exkluzivit pro PlayStation VR, a tak bychom nad ní neměli lámat hůl předčasně.

Vývojáři se pochlubili novým story trailerem a lákají na vydání akce, které připadá už na 17. května. Sony slibuje, že Farpoint nadobro změní způsob, jakým hrajeme FPS ve virtuální realitě. Kromě hry samotné a headsetu k tomu má přispět i speciální periferie ve tvaru zbraně, která má usnadnit míření a prohloubit váš zážitek z virtuality.

Studio Impulse Gear současně oznámilo, že jejich hra už je hotová a nehrozí jí žádný odklad. Zlákat by vás mohlo i zahrnutí kooperace. Farpoint se na PlayStation Storu bude prodávat za 1599 korun a už nyní si ho můžete předobjednat. To není rozhodně málo vzhledem k tomu, že k v ideálním případě máte sáhnout po krabicové verzi v bundlu s Aim Controllerem. Ta vás přijde na více než dva tisíce korun. Záleží na tom, kde si hru koupíte.

Nejen kooperace, Aim Controller a VR mají přitáhnout pozornost hráčů k Farpointu. Autoři slibují rovněž propracovaný osobní příběh, který vás postaví doprostřed všeho dění. Malou ochutnávku z něj nabízí právě nová upoutávka.

Jak už jsme psali dříve, ve Farpointu musíte vypátrat ztroskotanou vesmírnou stanici Pilgrim na neznámé a nebezpečné planetě. Vývojáři lákají na velký výběr zbraní a pyšní se tím, že hra je od počátku ušita na míru potřebám VR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama