První obrázky z Call of Duty: WWII jsou tu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První obrázky z Call of Duty: WWII jsou tu

První obrázky z Call of Duty: WWII jsou tu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 4. 2017 11:02 20
Reklama

I když je slavnostní odhalení Call Of Duty: WWII naplánováno až na příští týden, podle očekávání prvotní oznámení spustilo další lavinu drobných poznatků, informací a střípků. K dispozici jsou dokonce i první obrázky, i když v opravdu velmi špatné kvalitě.

Vývojáři ze Sledgehammer Games v krátkém videu zveřejněném na Twitteru ústy spoluzakladatele studia Michaela Condreyho oznámili, že na hře pracují už dva a půl roku. Za tu dobu procestovali celou Evropu, ale i další části světa, aby jejich hra byla co možná nejautentičtější. Toto prohlášení by mohlo naznačovat, že se ve hře podíváme i mimo evropská bojiště.

Na internetu se objevily i fotografie krabičky původem z Amazonu, i když není zřejmé, zda jde o finální podobu obalu. Ta aktuální vychází z už dříve představeného artworku. Co je ale důležitější, z těchto obrázků vyplývá, že by hráči na PS4 měli mít třicetidenní časovou exkluzivitu na další mapy. Spolupráce Sony a Activisionu tak v tomto ohledu velmi pravděpodobně pokračuje.

Další údajně uniklé materiály slibují kromě napínavé kampaně a už dříve spekulovaného Dne D nebo multiplayeru také blíže neupřesněný kooperativní mód s vlastním samostatným příběhem. Propagační leták láká rovněž na vstup do uzavřené bety za předobjednávku, ale všechny tyto informace je třeba až do oficiálního potvrzení brát s rezervou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama