Mapa z RDR se do enginu GTA V nepodívá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mapa z RDR se do enginu GTA V nepodívá

Mapa z RDR se do enginu GTA V nepodívá

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 4. 2017 09:10 6
Reklama

Nedávno jsme vás informovali o plánu moderské skupiny .White přenést do enginu GTA V kompletní mapu z Red Dead Redemption. A tehdy jsme také určitě dokázali probudit zvědavost nejednoho z vás, dnes však musíme podobná nadšení krotit. Práce na modifikaci se totiž ruší.

A důvodem samozřejmě není nic jiného než riziko právní bitvy – tvůrce modifikace totiž shůry kontaktovalo buďto vydavatelství Take-Two, anebo samotný Rockstar, a z toho vzešla žádost, aby práce na modifikaci ustaly. Zpráva přitom přišla pouhý den poté, co tvůrci původně na fórech GTAForums zveřejnili první video představující plody jejich práce.

To se však pochopitelně znelíbilo tvůrcům i vydavateli RDR a tvůrci modifikace následně na fórech vydali stručné prohlášení, že této žádosti vyhovují a s lítostí oznamují okamžité ukončení prací na projektu. Ten si přitom kladl nemalé ambice přenést kompletní mapu RDR do GTA V, a to dokonce navrch i s dodatečnými vylepšeními. Ovšem vzhledem k tomu, že na letošek je v plánu vydání druhého dílu Red Dead Redemption, tak lze snahu ochránit značku všemi různými prostředky celkem dobře pochopit. Škoda to nicméně rozhodně je.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama