Edith Finch vychází, sledujte launch trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Edith Finch vychází, sledujte launch trailer

Edith Finch vychází, sledujte launch trailer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 4. 2017 06:39 1
Reklama

Právě dnes na PC a na PlayStation 4 dorazilo surrealistické dobrodružství What Remains of Edith Finch, ve kterém se v roli křehké Edith vydáváte po smrti příbuzných do vlastního obsáhlého rodinného sídla. Cílem je přitom odhalit a patřičně prozkoumat tajemství vlastní minulosti a odhalit tím pravdu o kletbě, o níž se v rodině Finchových již dlouhou dobu hovoří.

Dnešní vydání doprovází klasický launch trailer, jenž navozuje unikátní atmosféru a který také poodhaluje použitou perspektivu vyprávění. Ukázka rovněž představuje některá z prohlášení zahraničních médií a snaží se nadále motivovat k zaplacení zhruba 550 korun, za které je hra dostupná v rámci digitální distribuce na Steamu i na PSN.

Všichni kupující se nadále již nyní mohou těšit z příběhu s hořkým nádechem, ve kterém se Edith jako poslední přeživší ze svého rodu vydává na pouť posledními okamžiky všech předešlých členů rodiny. V praxi to znamená, že Edith může opětovně prožít poslední den, kdy daný člen rodiny žil, a lépe tím pochopit, co se s klanem Finchů dělo, a to například i v relativně dávné minulosti. A na jaké taje může při těchto procházkách minulostí Edith narazit, to můžete zjišťovat sami již nyní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama