FFVII a Kingdom Hearts III jsou daleko
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FFVII a Kingdom Hearts III jsou daleko

FFVII a Kingdom Hearts III jsou daleko

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 4. 2017 09:22 5
Reklama

Společnost Square Enix v materiálech pro investory uvedla, že Final Fantasy VII Remake a Kingdom Hearts III vyjdou nejdříve ve fiskálním roce 2018, možná dokonce ještě později. Pokud jste tak doufali, že by se alespoň jedna z her mohla dostat do obchodů ještě letos, musíme vás bohužel zklamat.

Fiskální rok 2018 přitom začíná až v dubnu 2018 a končí na jaře 2019. Vytoužený remake populárního sedmého dílu z roku 1997 pohání Unreal Engine 4 a vyjde exkluzivně na PS4. Hra byla po letech marných nadějí oficiálně oznámena v roce 2015.

Stejně tak Kingdom Hearts III využívají technologii od Epicu na rozdíl od Final Fantasy XV, které se spoléhalo na vlastní engine Luminous Studio. Kingdom Hearts III vyjdou kromě PS4 i na Xboxu One. Původně se spekulovalo, že by se tak mohlo stát ještě letos.

Na návrzích pro hru se začalo pracovat už v roce 2006, tedy nedlouho po vydání druhého dílu. Oficiálně byl ale vývoj oznámen až na E3 v roce 2013. Remake Final Fantasy VII Square Enix oznámili na E3 2015 během konference Sony. Pracovat se ale na něm začalo už o rok dříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama