Mod Skyrim Bros. dělá ze Skyrimu SE Maria
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mod Skyrim Bros. dělá ze Skyrimu SE Maria

Mod Skyrim Bros. dělá ze Skyrimu SE Maria

David Plecháček

David Plecháček

26. 4. 2017 12:09 1
Reklama

Velké a především rozsáhlé hry jsou pro moddery nejlákavější. Nebo na nich vznikají ty nejambicióznější projekty, které se pak dostanou nad rozlišovací schopnost i běžných hráčů, kteří si své hry zpravidla nepředělávají. Hotovým rájem jsou pak hry od Bethesdy, a protože jsme dnes psali o Falloutu, pojďme si říct něco i o The Elder Scrolls.

Stejně jako v případě Falloutu, i u TES je pochopitelně nejmodovanější poslední díl, tedy Skyrim. Počet hráčských výtvorů dávno dosahuje několika set položek, a stejně tak jako se rychle rozšiřoval počet u základní hry, je tomu i u speciální – tedy remasterované – edice. Autoři, kteří svá díla tvořili už před lety, je mnohdy upravují, aby byla kompatibilní i s upravenou verzí, a stejně tak je tomu u jednoho z nejznámějších modů, u Super Skyrim Bros.

Pokud bychom chtěli zabrousit do historie tohoto modu, museli bychom se vrátit do roku 2012. Tehdy se začal připravovat projekt, který ze studeného a ponurého Skyrimu měl udělat svět Maria se vším, co k němu patří. Mince, ikonické oblečení, všudypřítomné houbičky, staří známí nepřátelé, nechybělo zhola nic. Jistě, mod na to jde od lesa, a tak se ani jinak roztomilý Koopa Troopa neubrání surovému zacházení… ale to je jen drobnost.

Jak takový mišmaš vypadá, vám ukáže následující trailer, kterým se upravený Super Skyrim Bros. SE představuje. Pokud jste jej měli už i na původní hře, je potřeba zdůraznit, že pro vás nepřidává nic nového. Nad to je pro ostatní nutné podotknout, že mod není konverzí známe hry, nýbrž že přidává novou lokaci. Abyste se do ní dostali, musíte najít opuštěný dům poblíž Winterholdu, najít varovný vzkaz, a jak je zvykem, následně se jím neřídit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama