První „gameplay“ trailer Dirt 4 je tady
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První „gameplay“ trailer Dirt 4 je tady

První „gameplay“ trailer Dirt 4 je tady

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 4. 2017 14:13 5
Reklama

Na začátek ubezpečení – DiRT 4 od vývojářů z Codemasters vyjde 6. června pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Nově vydaný trailer, označovaný jako gameplay, na tom naštěstí nic nemění, takže pokud odlehčenější ublácené závodění očekáváte, můžete zůstat v klidu.

Kde už ale můžete trochu váhat, je ztvárnění hry, která se po zhlédnutí zmiňovaného videa nezná jako nějaké velké terno. DiRT 4 jde ve šlépějích předchozích dílů, a to snad ve všech myslitelných aspektech. Novinky se budou tentokrát točit kolem herní náplně, kam přibyde tréninkový mód DiRT Academy, ve kterém budete moci – mimo jiného – testovat odlišnosti dvou nastavení chování vozu.

První profil nese označení Gamer a měl by být jednodušší na celkové zkrocení notně neposedných rallye speciálů. Mód Simulation by pak měl být mnohem blíže tomu, jak se chová Dirt Rally, ale těžko nyní posuzovat, jak daleko vývojáři zajdou. Na každý pád je DiRT spíše o zábavě, a tak není možné očekávat, že se bude čtvrtý díl lišit v míře simulace oproti předchozím hrám.

Zajímavěji se tak jeví slib, že hra bude obsahovat režim Your Stage – tedy vaše vlastní rychlostní zkouška – který konečně uvede do závodní hry náhodně vygenerované tratě. Tím by skutečně mohlo být dosaženo de facto nezměrného počtu hodin, které můžete se hrou strávit, a my se nemusíme cítit, že jen papouškujeme PR řeči. Pokud navíc bude možné tratě ukládat a případně i sdílet s ostatními, bude to jedině dobře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama