Dobývání pevnosti v Shadow of War
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dobývání pevnosti v Shadow of War

Dobývání pevnosti v Shadow of War

Pavel Makal

Pavel Makal

28. 4. 2017 08:03
Reklama

Middle-earth: Shadow of War představuje své jednotlivé aspekty v sérii krátkých videí a nejinak je tomu i v případě nových vlastností systému Nemesis, tedy herního mechanismu, který byl v prvním díle svěží novinkou. I pokračování jej bude využívat, vývojáři nám tentokrát představili jeho vliv při dobývání jednotlivých pevností.

V pěti a půl minutovém videu si slovo vzal Michael de Plater, kreativní vice prezident společnosti Monolith Productions, která na Shadow of War pracuje. Ten nám ukázal velmi dobře bráněnou a silnou pevnost, na jejíž dobytí přímým útokem by hlavní hrdina a jeho armáda zatím nestačili. Pevnosti vládne její velitel spolu se svými dvěma pobočníky, a právě skrz něj se dá obrana zásadně oslabit.

Video ukazuje, že jak velitel, tak jeho pobočníci patří ke klanu Mystiků a tento fakt ovlivňuje nejen samotnou pevnost, ale i celé přilehlé okolí. Blízký tábor tak například obsahuje nekromantický totem, díky němuž skřeti mohou oživovat mrtvé, a celkově se na vzhledu prostředí odráží zaměření jeho okupantů. Právě do takového tábora lze svými činy vylákat jednoho z pobočníků, odstranit jej z cesty a oslabit tak sílu a vliv lokální pevnosti.

Video se následně trochu posune v čase do okamžiku, kdy je mrtev už i druhý pobočník a Talion také dostatečně posílil svou armádu tak, aby se mohl pokusit o dobytí pevnosti. Z toho bohužel ve videu žádné záběry nejsou, de Plater však slibuje, že Monolith již brzy i tento segment hry blíže představí. Zatím se můžeme pokochat jen tím, jak si hlavní hrdina poradí s velitelem a získá tak pevnost pod svou nadvládu.

Následně si na místo velitele můžete dosadit libovolného skřeta z vlastní armády. I jeho klanová příslušnost následně výrazně změní vzhled pevnosti i celého regionu. Velitele můžete také kdykoli vyměnit, i poté se oblast znovu změní. Vývojáři tím chtějí docílit toho, aby při každém vašem hraní vypadalo prostředí jinak. Shadow of War vychází 25. srpna na PS4, Xbox One a PC. Hru si už nyní můžete předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama