Bethesda zřejmě plánuje na E3 překvapit
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bethesda zřejmě plánuje na E3 překvapit

Bethesda zřejmě plánuje na E3 překvapit

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 4. 2017 15:09 10
Reklama

Letošní E3 konference Bethesdy bude pravděpodobně pořádná jízda, neboť aktuálně rozesílané oficiální pozvánky doprovází i malovaný obrázek vyobrazující zábavní park, v němž jednotlivé atrakce odkazují na konkrétní tituly tohoto studia. Na tom by zřejmě nebylo nic až tolik zvláštního, pozornost na něm však budí zejména dvě konkrétní atrakce.

U obou je v současné době napsáno, že jsou ve výstavbě, a to pro nás hráče značí jediné – Bethesda si na letošní E3 zřejmě chystá minimálně dvě překvapení. A nemusíme být zrovna dvakrát bystří na to, abychom odhadli zjevné – blíží se oznámení dvou nových titulů (Bethesda přitom pracuje na celé řadě projektů). Tím jedním přitom s největší pravděpodobností bude Wolfenstein: New Colossus, který Bethesda teasovala již minulý rok. A jestli tomu bude tak, jako tomu bylo u čtvrtého dílu série Fallout, tak bychom se teoreticky mohli dočkat i brzkého vydání hry. Ostatně Todd Howard si v minulosti již pochvaloval přístup ten, kdy jeho tým vydal Fallout 4 pouhých šest měsíců po prvotním oznámení hry. Ovšem ať už to bude ve finále cokoli, tak značek má Bethesda v rukávech velké množství a určitě je z čeho vybírat. V minulosti se ostatně již dost spekulovalo o možném pokračování povedeného akčního hororu Evil Within a nabízejí se i další adepti.

Nicméně vedle toho pak každopádně víme, že se na E3 zcela jistě objeví i VR verze Fallouta. Pro Bethesdu přitom ale E3 letos nebude jediným herním svátkem a její mateřská společnost ZeniMax pak ještě na konec léta plánuje QuakeCon. A co bude hvězdou této akce, to jistě není třeba nijak obšírně naznačovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama