PC verzi Destiny 2 uvidíme 18. května
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC verzi Destiny 2 uvidíme 18. května

PC verzi Destiny 2 uvidíme 18. května

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 4. 2017 14:31 4
Reklama

Už při oficiálním odhalení Destiny 2 vývojáři ze studia Bungie slíbili, kdy hru uvidíme poprvé v akci. Reveal trailer byl sice fajn, ale gameplay záběry nic nenahradí. Tehdy autoři lákali, že záběrů ze hry se dočkáme 18. května v živém streamu. A nyní jsme se dozvěděli další podrobnosti.

Jak se pochlubili vybraní šťastlivci na Redditu a NeoGAFu, Activision začal na akci rozesílat první pozvánky, které mají podobu hezkého dárkového balíčku. Díky němu známe další zajímavé detaily. Přímo na místě si renomovaní hráči převážně z řad YouTuberů budou moci hru poprvé vyzkoušet poté, co skončí oficiální prezentace.

Akce se uskuteční v Los Angeles a co je pro nás nejdůležitější, budeme ji moci sledovat na internetu. Vůbec poprvé se tu hra představí také ve verzi pro PC, která se bude prezentovat společně s tou pro konzole (nejspíš PS4). Hráči budou mít na místě dokonce možnost pořizovat své vlastní záběry z hraní, takže je vysoce pravděpodobné, že po akci internet zaplaví velké množství materiálů. To také zřejmě vysvětluje, proč pozvánky putují především YouTuberům.

Samotná hra pak vychází 8. září. Více podrobností o Destiny 2 najdete v naše archivu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama