Joker a Darkseid se podívají do Injustice 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Joker a Darkseid se podívají do Injustice 2

Joker a Darkseid se podívají do Injustice 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

30. 4. 2017 06:46 6
Reklama

Druhý díl komiksové bojovky Injustice dorazí na pulty obchodů a do digitální distribuce již 19. května a dvojice aktuálně prezentovaných videí odhaluje, s kým dalším se to budete moci virtuálně bít. Nové ukázky odhalují další záporné hrdiny světa DC Comics a těmi jsou Darkseid a podstatně známější Joker.

První z videí chystaného pokračování povedené bojovky Injustice: Gods Among Us představuje zlověstného a tyranského vládce planety Apokolips. Ten se představuje jako nebezpečný kliďas, jehož ruce vzad jsou schopné kdykoli vypálit vpřed a který rovněž oplývá vypalujícím zrakem. A když budete pozorní, tak vám neuniknou ani speciální pohyby této postavy. Sluší se však zároveň hned dodat, že Darkseid není standardní součástí základní hry a bude k mání pouze jako bonus za její včasnou předobjednávku.

Jako další se do hry navrací velmi známý Joker, kterého, stejně jako v prvním díle hry, dabuje herec Richard Epcar. A tato postavička opět jednou nese zabíjení protivníků s úsměvem a v doprovodu adekvátní dávky smyslu pro humor. Z videa je navíc zároveň hned patrné, že tento Batmanův častý antagonista bude kromě vlastních pěstí také hojně využívat celé řady zbraní a jistě tedy půjde o mocného protivníka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama