Samostatný Modern Warfare je možný
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Samostatný Modern Warfare je možný

Samostatný Modern Warfare je možný

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 5. 2017 07:13 3
Reklama

Samostatně prodejná verze remasteruCall of Duty: Modern Warfare je dlouhodobým snem jistě celé řady hráčů, dosud o ní však v Activisionu nechtěli vůbec slyšet a vydavatel vehementně její možnou existenci stále zavrhuje. Na internetu se však objevují velmi zajímavé spekulace našeptávající tomu, že zřejmě brzy nastane čas změnit názor.

Vydavatel od začátku tvrdošíjně tvrdil, že k samostatnému vydání nedojde a všichni ti, kteří nechtěli utrácet za drahé edice Infinite Warfare (ke kterým je remaster čtvrtého dílu série exkluzivně připojen), potají stále doufali v to, že se jedná o pouhý marketingový tah a o snahu prodat co možná největší množství těch dražších edic posledního dílu hry.

A možná přeci jen ano – v obchodě GameFly se totiž objevily tajemné produktové stránky, které lákají právě na samostatnou edici hry. A jestliže je na tomto úniku přeci jen něco pravdy, tak bychom se PlayStation 4 verze hry dočkali 20. června a o měsíc později by hra mohla dorazit i na PC a na Xbox One. Jistě ale není nutné připomínat, že se jedná o pouhou spekulaci. Patřičná produktová stránka v daném obchodu sice byla hbitě stažena, pozornosti internetu (a serveru Charlie INTEL) však naštěstí neunikla a nová vlna spekulací tedy může začít nanovo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama