UPDATE: Sledujte první trailer Darksiders III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka UPDATE: Sledujte první trailer Darksiders III

UPDATE: Sledujte první trailer Darksiders III

Pavel Makal

Pavel Makal

2. 5. 2017 16:20 19
Reklama

Oba dosavadní díly Darksiders jsou s troškou nadsázky popisovány jako „Zelda, kterou si můžete zahrát, pokud nemáte konzoli od Nintenda“. Od vydání Darksiders 2 uplyne letos v létě již pět let a ačkoli se oba díly dočkaly remasterů na současnou generaci konzolí a PC, už dlouho jsme si lámali hlavu, co se značkou vydavatelství THQ Nordic zamýšlí. A nyní už to konečně víme.

AKTUALIZACE

Ani jsme se nenadáli a oficiální oznámení je tu. Vývojáři potvrdili vše, o čem jsme psali v původní novince, třetí díl by měl vyjít v průběhu příštího roku. Server IGN ale zároveň přinesl první trailer. Naleznete jej níže.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Může za to, jako obvykle, únik. Tentokrát je ale tak masivní, že o jeho pravdivosti nemůže panovat ani zrnko pochyb. Postaral se o něj Amazon a nejedná se o nic menšího než o plánované vydání třetího dílu. Ačkoli zatím neznáme skutečný termín vydání, na stránkách obchodu bylo uvedeno jen prozatímní datum 31. prosince 2018, máme k dispozici již celou řadu informací a dokonce i obrázků.

Hlavní hrdinkou Darksiders III bude čarodějka jménem Fury. I ona je členkou povedené sourozenecké skupinky čtyř jezdců Apokalypsy, v univerzu Darksiders totiž čtveřice sestává ze jmen War, Death, Fury a Strife. Biblický Mor a Hlad byste tu hledali marně, přestože by bylo rozhodně zajímavé sledovat, jak třeba takový Hlad svou speciální schopností nutí nebohé nepřátele hubnout. Jakožto první ženská protagonistka série je Fury popisována jako nejméně předvídatelná a nejzáhadnější ze čtyř jezdců.

Kromě svého dlouhého a okovaného biče a magie bude mít schopnost přeměny do různých podob, čímž získá přístup k novým zbraním, pohybům a schopnostem. Jejím hlavním cílem je nastolit řád a rovnováhu mezi dobrem a zlem na zpustošené Zemi a k tomu je zapotřebí porazit sedm ztělesnění smrtelných hříchů a jejich posluhovače.

Nová hra vzniká ve studiu Gunfire Games, které založili bývalí členové Vigil Games, tedy týmu, který měl na svědomí původní dvě hry a který doplatil na krach společnosti THQ. V plánu je verze pro PS4, Xbox One a PC. O Switchi zatím nepadla zmínka. S ohledem na únik informací se dá předpokládat, že se již velice brzy dočkáme oficiálního oznámení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama