Sledujte záběry z hraní remasteru Crashe
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte záběry z hraní remasteru Crashe

Sledujte záběry z hraní remasteru Crashe

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 5. 2017 08:35 5
Reklama

Včera jsme vás informovali o tom, že WipEout Omega Collection je gold a jejímu vydání tedy již nic nebrání. Není to ale jediná kolekce remasterů, na níž se aktuálně majitelé PlayStation 4 mohou těšit. Na konci června se totiž přiřítí i starý známý vačnatec Crash se svou vlastní N. Sane Trilogy. V novém videu se můžete podívat na to, jak si vývojáři poradili s úpravou jedné z úrovní druhého dílu.

Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back vyšel původně v roce 1997, letos tedy slaví dvacáté narozeniny a záběry z hraní úrovně Sewer or Later ukazují, že je hlavní hrdina pořád ve skvělé formě. Pamětníci si možná ještě vybaví, že ve zmíněném levelu se Crash musí vypořádat s elektrizujícími úhoři, celou řadou nebezpečných nepřátel, a hlavně vůbec poprvé také s vražednými větráky, které je napřed zapotřebí vyřadit z provozu, aby měl člověk dost času proklouznout.

Ačkoli grafické kvality N. Sane Trilogy nedosahují úrovně loňského remaku Ratcheta a Clanka, záběry ze hry pořád vypadají velice dobře a vývojářům se daří uchovat původní stylizaci i v novém kabátku. O hru se stará studio Vicarious Visions a v minulosti jsme se dozvěděli, že původní tvůrci série z týmu Naughty Dog si již remasterovanou trilogii mohli vyzkoušet a z výsledku byli nadšeni. Doufejme, že jen nechtěli zachovat profesionální dekórum a že se skutečně máme na co těšit.

Vicarious Visions tvrdí, že N. Sane Trilogy je něco mezi remasterem a remakem. Nejde sice o kompletní remake, došlo však ke značnému přepracování hratelnosti na základech původního návrhu úrovní. Do hry také přibyla řada nových výtvarných prvků, animací a zvukových efektů. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy vychází 30. června exkluzivně na PlayStation 4, již nyní si hru můžete předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama