Ubisoft představuje nové hrdiny For Honor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft představuje nové hrdiny For Honor

Ubisoft představuje nové hrdiny For Honor

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 5. 2017 08:32 1
Reklama

Brzké spuštění druhé sezóny akce For Honor s sebou přinese kromě nových map a dodatečných kosmetických úprav hrdinů také dva nové válečníky – řady samurajů rozšíří Shinobi a mezi rytíře zavítá The Centurion. Oba jste mohli letmo zahlédnout v předchozí ukázce, dnes se však můžete podívat na dvě další samostatná videa, jež jsou těmto válečníkům věnována.

Nové postavy si budou moci majitelé season passu vybírat od 16. května, ostatní je budou moci za herní měnu nakoupit až 23. května a přiložené nepříliš dlouhé záběry odhalují, zač je toho s těmito válečníky loket a jakými pohyby a útoky jsou tito bojovníci specifičtí.

Shinobi se tedy kupříkladu může pyšnit tradiční japonskou zbraní kusarigama, která ze všeho nejvíce připomíná cepín na řetězu, s nímž Shinobi může útočit i na dálku. The Centurion je pak vzpomínkou na gladiátorské zápasy a chlapíkem, který útočí zásadně se svým krátkým mečem gladiusem. K zašlé slávě gladiátorské éry se pak tento hrdina odvolává gestem s palcem dolů, kterým na věčnost posílá své protivníky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama