Ode dneška je Division na víkend zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ode dneška je Division na víkend zdarma

Ode dneška je Division na víkend zdarma

David Plecháček

David Plecháček

4. 5. 2017 07:55 9
Reklama

Asi už se nad následující zprávou nikdo nepozastaví s pusou otevřenou dokořán, neboť se Ubisoft čas od času k podobným dárečkům uchýlí, ale free víkendy s nějakou hrou od francouzského vydavatele jsou fajn zpestření. Pokud na tento víkend nemáte plány, bod pro vás – můžete se pustit do The Division.

Na konzolích si můžete čerstvě stahovat hru a rovnou ji začít hrát, protože jak na PlayStationu, tak na Xboxu začala newyorská výprava už v devět ráno. Hrát můžete až do pondělí, ale svátek nesvátek, brány se vám zavřou opět v devět hodin ráno. Na druhou stranu většina z nás nemusí litovat probdělé noci.

Na PC se akce spouští až dnes v 19 hodin, ale pokud čekáte, že pro vás nabídka končí v sedm večer osmého, budete zklamáni. New York se vám uzavře už v devět hodin večer v neděli. Alespoň tehdy, pokud se nerozhodnete využít lákavé akce a Tom Clancy‘s The Division nepořídíte do patnáctého května se slevou. Zvýhodně nabídka platí pochopitelně pro všechny platformy.

V rámci trialu budete limitováni levelem 8 a šesti hodinami hraní. Pak už budete odkázáni na plnou hru. Ta by se měla letos dočkat třech dalších DLC – první z nich nabídne časově limitované eventy za zajímavé odměny. Všechna rozšíření budou menšího rázu, zato budou pro všechny zdarma.

Kdybyste přemýšleli, jestli nabídky využít, můžete se mrknout do naší recenze a rozhodnout se podle ní. A kdyby vás trial přesvědčil, ale do 15. byste The Division nekoupili, nezapomeňte, že si jej můžete pořídit i na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama