Rogue Trooper se ukazuje ve videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rogue Trooper se ukazuje ve videu

Rogue Trooper se ukazuje ve videu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 5. 2017 15:31 3
Reklama

Akční Rogue Trooper zasazený do komiksového univerza 2000AD vyšel již před jedenácti lety a ačkoli tehdy přílišnými kvalitami neoplýval (tedy alespoň z pohledu kritiků – PC verze má na serveru Metacritic hodnocení 69 % a od nás hra dostala 6 bodů z 10 možných), tak i přesto se dočká zásadního omlazení a fanoušci tohoto malovaného modrého bijce brzy obdrží nový příděl zábavy.

Kompletní remake však čekat nelze a na trh tedy brzy zamíří takzvaný Rogue Trooper Redux, o kterém jsme vás již ostatně informovali začátkem letošního března. A dnes se tento akční hrdina v celé své kráse představuje v nové a komentářem doplněné ukázce. Ta představuje hlavního hrdinu a jemu podobné jako novou generaci genetickým inženýrstvím vytvořené vojáky, postrádá však pro nás momentálně to nejcennější.

Zapomenout totiž ještě musíme na přímou ukázku ze hry kombinující v sobě akční složku i stealth přístup – v aktuálním videu vám tým Rebellion odhalí skutečně jen samotného hlavního hrdinu, v porovnání s 11 let starým originálem je však onen rozdíl naprosto očividný a Rogue Trooper zkrátka skutečně nikdy nevypadal lépe. Zatím však nevíme, kdy hra dorazí na trh, víme však, že výběr platforem bude patřičně široký a titul dorazí dokonce i na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama