Druhé DLC pro Mafii III vyjde 30. května
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhé DLC pro Mafii III vyjde 30. května

Druhé DLC pro Mafii III vyjde 30. května

David Plecháček

David Plecháček

5. 5. 2017 08:18 7
Reklama

Faster, Baby!, první velké příběhové DLC pro Mafii, bylo sice po všech stránkách zábavné, ale tragicky krátké. Na poměry open world akce hráči čekali něco mnohem delšího, než hodinku a půl intenzivní akce. Uvidíme, jak si v tomto ohledu povede rozšíření druhé, Stones Unturned, které vyjde už 30. května.

Nové DLC vedle Lincolna představí i další postavu známou ze základní hry, Johna Donovana. Donovan požádá Lincolna, aby mu pomohl vyřešit letitou záležitost. Cílem bude Conor Aldridge, který Donovana zradil ve válce ve Vietnamu a nechal ho napospas smrti. Teď se objevil v New Bordeaux a za svou zradu musí zaplatit.

Studio Hangar 13 popisuje Aldridge jako neortodoxního člověka, který rád používá extrémní metody. Stejně jako Donovan, i Aldridge sám sebe s oblibou považuje za patriota. Donovan bude Lincolnovi dělat společnost prakticky v celém DLC. Neměl by být jen do počtu, autoři říkají, že stejně jako hlavní hrdina i on dokáže komukoliv pořádně nakopat zadek.

Pokud si vzpomínáte, Faster, Baby! přišlo s celou novou lokací. To samé by se mělo stát i s rozšířením Stones Unturned, jen se tentokrát vydáme do divočiny. Čekat na nás bude nový ostrov pokrytý hustým subtropickým deštným lesem.

Novinkou jsou i některé zbraně, například nová odstřelovací puška, která vám pomůže proti Aldridgeovi a jeho skvěle trénovaným mužům. Lincoln se s takovými nepřáteli nesetkal od dob, kdy se vrátil z Vietnamu.

Podívat se můžete i na přiložené video, které vám poskytne mnoho zajímavostí. Ještě jednou připomínáme, že Stones Unturned vyjde 30. května, a to na PC, Xboxu One a PS4. Majitelé season passu jej obdrží automaticky, ostatní si za něj budou muset stejně jako za březnové Faster, Baby! zaplatit. Poslední příběhové DLC by mělo vyjít v červenci.

Mafii III si můžete pořídit na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama