Sub-Zero a další zamíří do Injustice 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sub-Zero a další zamíří do Injustice 2

Sub-Zero a další zamíří do Injustice 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

6. 5. 2017 15:15 5
Reklama

Tvůrci z týmu NetherRealm se krátkou ukázkou chlubí trojicí dodatečných postav a bojovníků, které nedlouho po vydání bojovky Injustice 2 rozšíří řady základních válečníků. A dnes krátkým videem představené DLC odhaluje, že se do hry podívá Sub-Zero, Starfire a Red Hood.

Starfire je mladou princeznou z planety Tamaran, tajemný Red Hood pochází z univerza Batmana, oba však spadají pod DC Universe. Ovšem první jmenovaný, Sub-Zero, je pak notoricky známou postavou a led ovládajícím bojovníkem ze série Mortal Kombat a tímto směrem se následně nenápadně dívá i onen níže přiložený trailer.

Ten ke svému konci našeptává další směr v rámci dodatečných postav a odhaluje siluety avatarů, které teprve tvůrci odhalí. A jedna z nich nápadně připomíná neméně známého elektrizujícího Raidena. Ať už ale dodatečně dorazí kdokoli, tak toto dnes představené trio dorazí v rámci takzvaného Fighter Packu 1, který bude součástí Ultimate Edition a Digital Deluxe Edition. Obě budou k mání od 19. května a první jmenovaná vyjde v přepočtu na necelé 2,5 tisíce korun, ta druhá pak fanoušky soubojů jeden na jednoho přijde na necelé dva tisíce. Cenu samostatného přídavku však zatím každopádně neznáme, fyzické kopie hry si ale každopádně můžete již nyní předobjednávat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama