Newsletter prozradil VR část Battlefrontu II
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Newsletter prozradil VR část Battlefrontu II

Newsletter prozradil VR část Battlefrontu II

David Plecháček

David Plecháček

8. 5. 2017 09:35 4
Reklama

Star Wars Battlefront z roku 2015 přinesl pro fanoušky hvězdného putování zajímavý zážitek. Majitelé nového headsetu od PlayStationu pro virtuální realitu, tzv. PlayStation VR, si mohli vyzkoušet jednohubku v podobě Rogue One VR Mission. Mnoho lidí se ale začíná ptát – obdrží něco podobného i hráči druhého dílu?

Vesmírné simulátory jsou pro virtuální headsety jako stvořené. Ukázala to hra EVE, ale samozřejmě i mise z Hvězdných válek. Na nějaké oznámení je možná ještě příliš brzy, ačkoliv z nepřítomnosti jakékoliv zmínky o VR během úvodního představení někteří soudí, že od nápadu společnost Electronic Arts a studio DICE ustoupily. Dánský newsletter PlayStationu ale ví něco víc.

Na obrázku, který se v něm objevil, je logo a základní obrázek Battlefrontu II a pod nimi se nachází nápis „PlayStation VR kompatibilní“. To samé se údajně později objevilo i v německé mutaci. Je proto více než pravděpodobné, že se opět nějaká VR mise nebo celá VR část chystá.

E3 je za rohem, a tak je možné, že zanedlouho budeme moudřejší. EA se veletrhu tradičně přímo neúčastní, ale souběžně s ním pořádá vlastní akci, EA Play, na které má i svou tiskovou konferenci. Jako obvykle o ní nebudete na Hrej.cz ochuzeni. Pokud se nemůžete dočkat, Battlefront II si můžete předobjednat už teď na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama