Akce Overwatch již utržila miliardu dolarů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akce Overwatch již utržila miliardu dolarů

Akce Overwatch již utržila miliardu dolarů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 5. 2017 09:47 11
Reklama

FPS Overwatch je úspěšná, je dokonce natolik úspěšná, že si ji ke konci dubna vyzkoušelo již na 30 milionů hráčů a hra se tím zapříčinila o celkových až 40 milionů hráčů, kteří si každý měsíc pouští některý titul od Blizzardu. Úctyhodný počet vracejících se hráčů je však jedna věc, ta druhá je skutečný výdělek a ani zde pochopitelně Blizzard rozhodně nepřichází nijak zkrátka.

Z finanční zprávy investorům totiž vyplývá, že hra za necelý rok existence dokázala utržit již více než miliardu dolarů. A to pro Activision-Blizzard znamená již v pořadí osmou značku, která tuto magickou metu dokázala pokořit. Overwatch tím nadále potvrdil pozici nejrychleji rostoucí značky Blizzardu a řadí se po boku dalších podobně zvučných (a především výdělečných) jmen.

K tomu jsme kupříkladu tento víkend psali o tom, že karetní HearthStone si vyzkoušelo již na 70 milionů hráčů, a to Blizzard oslavil rozdáváním balíčků karet zdarma. Každopádně co se dalšího obsahu do Overwatche týče, tak ani tam není o pozornost zřejmě nouze – Blizzard se o své hráče zjevně starat umí a jen letos by do hry měly kupříkladu dorazit ještě minimálně tři nové mapy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama