Řetězec naznačil roční PS exkluzivitu Crashe
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Řetězec naznačil roční PS exkluzivitu Crashe

Řetězec naznačil roční PS exkluzivitu Crashe

David Plecháček

David Plecháček

12. 5. 2017 08:59 1
Reklama

Loňský Ratchet & Clank strhl lavinu očekávání dalších plošinovek. V tomto ohledu je nejočekávanější remaster Crashe Bandicoota. Vývojáři – nebo snad remasteráři? - ze studia Vicarios Visions dokončují práce na všech třech dílech, které budou součástí N.Sane kolekce. Naše zraky se pomalu upínají k datu vydání, ke 30. červnu. Není totiž stále jisté, kde se Crash ukáže. Jenom na PlayStationu? Nebo snad i jinde?

Crash Bandicoot, Crash Bandicoot: Cortex Strikes Back a Crash Bandicoot: Warped vyšly jen a pouze na první konzoli od Sony. Postupem času ikonický vačnatec expandoval i za hranice PlayStationu a byl v různých iteracích dostupný i na jiných platformách. Práva na sérii dávno vlastní Activision, a tak záleží jen na něm, kde Crashe vydá.

Podle dostupných informací se zdá, že 30. června vyjde N.Sane Trilogy jen na PlayStationu 4. Vodítko nám dal řetězec Best Buy, který na svém reklamním panelu, jehož fotografie ještě nedávno kolovala internetem, píše, že kolekce bude PlayStation časově exkluzivní po dobu jednoho roku. To by znamenalo, že verze pro ostatní konzole (minimálně pro Xbox One) a pro PC vyjde až v roce 2018.

Řetězec naznačil roční PS exkluzivitu Crashe
i Zdroj: Hrej.cz

Možná si vzpomenete na nešťastně napsané tweety irské pobočky PlayStationu, která určitou exkluzivitu nepřímo potvrdila už na konci února. Best Buy předchozí zprávy více méně potvrzuje, jen máme konkrétnější představu, za jak dlouho vyjdou i ostatní verze. 

Je jen otázka času, než se dočkáme i oficiálního potvrzení ze strany Activisionu nebo Sony. Nejzazší termín je pochopitelně letošní E3, která se koná zkraje června. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama