Připomeňte si důležité události série Tekken
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Připomeňte si důležité události série Tekken

Připomeňte si důležité události série Tekken

Pavel Makal

Pavel Makal

13. 5. 2017 15:38 8
Reklama

Série Tekken existuje již 23 let a za tu dobu se v příbězích jejích bojovníků stala celá řada událostí a zvratů. První díl vyšel již v roce 1994 na arkádové automaty, aby o rok později zavítal i na první PlayStation. Kromě oficiálních číslovaných dílů existuje také dvojice Tekken Tag Tournament, crossover Street Fighter vs. Tekken a dokonce i několik filmů. Nikdo by vám nemohl mít za zlé, kdybyste se v propletených vztazích už pomalu přestávali orientovat.

Naštěstí vydavatelství Bandai Namco s ohledem na blížící se vydání sedmého dílu na domácí konzole a PC přispěchalo s pomocnou rukou pro tápající hráče. V krátkém videu, které je ale pouze první částí chystané série, představuje vtipnou formou a v pixelartové stylizaci události prvních třech dílů série, které vyšly na konzoli Sony PlayStation.

Můžeme si tak znovu připomenout události, které stály za letitou nenávistí mezi Kazuyou a Heihachim Mishimovými, původ Jina Kazamy, turbulentní změny ve vedení korporace Mishima Zaibatsu a tak dále. Ve videu se kromě výše zmíněných postav mihne například Jinova matka Jun, mladá Ling Xiaoyu nebo drsňák s nejpevnějším gelem na vlasy na světě Paul Phoenix. Nechybí ale ani Ogre, který předvede i svou opravdovou podobu tak, jak si ji pamatujeme ze třetího dílu série.

Přestože se video věnuje jen těm zcela nejpodstatnějším linkám příběhu, určitě byste ho neměli minout, pokud máte k sérii vztah. My už se těšíme na pokračování, které vezme v potaz čtvrtý, pátý a šestý díl. Mělo by vyjít už brzy, protože Tekken 7 se nezadržitelně blíží, na pultech obchodů se objeví 2. června, tedy za necelé tři týdny. Hru si můžete předobjednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama