Tvůrci Farpoint ukazují novou pistoli pro PS VR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci Farpoint ukazují novou pistoli pro PS VR

Tvůrci Farpoint ukazují novou pistoli pro PS VR

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 5. 2017 08:59 2
Reklama

Jestliže se vám doma u PlayStationu 4 vyjímá rovněž helma virtuální reality PlayStation VR, tak vaší pozornosti jistě neunikla ani nadcházející akce Farpoint, jež vznikala v kooperaci Sony Interactive Entertainment a týmu Impulse Gear. Tato dnes již dokončená FPS vyjde již 17. května a na trh ji doprovodí také nová periferie v podobě pistole určené právě pro PS VR.

Hru samotnou i balíček s ovladačem si můžete pořídit na Xzone, dnes prezentované video se každopádně věnuje právě oné periferii a tomu, jak tento unikátní kousek hardwaru vznikal a co všechno dokáže svým budoucím majitelům nabídnout.

Ve videu zprvu hovoří Greg Koreman, spoluzakladatel týmu, který vznikl primárně okolo idey vytvářet FPS pro virtuální realitu a postupně se přidávají vývojáři další. Všichni přitom přináší své vlastní postřehy a vzpomínky jak na vývoj hry, tak i na kooperaci se Sony a postupné dotváření ovladače, který kupříkladu slibuje přinést ideální ergonomii i režim pro leváky.

Výsledkem je produkt, který prý okamžitě padne do ruky – žádné ovládací prvky nechybí a intuice samotná prý okamžitě napoví, jak ovladač správně používat. Ve finále nechybí ani drobnosti typu naklápění virtuální zbraně dle toho, jak hráči v daný okamžik zrovna uchopí ovladač a další příjemné detaily.

Zatím to zkrátka vypadá velmi zajímavě a Farpoint prozatím vypadá na jeden z nejambicióznějších počinů pro PS VR a zároveň také jako jeden z těch nejpokročilejších. Zda tomu tak ale bude i ve skutečnosti, to ukáží až první recenze a ohlasy samotných hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama